Henderson County High School

Skip to main content
| Login
Mobile Menu
Bell Schedules » Testing Bell Schedule

Testing Bell Schedule

Testing Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 8:47 AM 47 min
Period 2 8:53 AM 9:40 AM 47 min
Period 3 9:46 AM 10:33 AM 47 min
Period 4 10:39 AM 12:09 PM 90 min
1st Lunch 10:33 AM 11:03 AM 30 min
2nd Lunch 11:06 AM 11:36 AM 30 min
3rd Lunch 11:39 AM 12:09 PM 30 min
Period 5 12:15 PM 1:02 PM 47 min
4th Lunch 12:14 PM 12:44 PM 30 min
Period 6 1:08 PM 1:55 PM 47 min
Period 7 2:01 PM 2:49 PM 48 min
PLT 2:55 PM 3:25 PM 30 min